Op 1 oktober 2016 startte Mulder-Mazda met 25 speciaal ingekochte Mazda2 modellen. Er is al . Dus er zijn nog 0 stuks beschikbaar.
100% verkocht

De Mazda2 – een klasse apart

Mazda heeft zich bij de ontwikkeling van de Mazda2 niet laten beperken door wat gebruikelijk of trendy is. De SKYACTIV technologie van de carrosserie, het chassis en de motor geven de Mazda2 zijn krachtige én zuinige karakter, het KODO – Soul of Motion design geeft de auto zijn bijzondere uiterlijk en de zeer complete standaard uitrusting maakt het vervolgens af: de Mazda2 overstijgt in alle opzichten zijn klasse, behalve de prijs!


Mulder-Mazda levert de Mazda2 standaard met:

  • Navigatie
  • MZD Connect (bluetooth bellen en audio)
  • 16-inch lichtmetalen velgen
  • Parkeersensoren achter
  • Cruise control

Mulder-Mazda heeft 25 Mazda 2’s ingekocht. Dat zijn er genoeg om extra voordeel te kunnen realiseren, maar de voorraad is dus niet oneindig. Wacht daarom niet te lang! Neem direct contact op en maak een afspraak voor een proefrit.


Mulder-Mazda PremiumDe Mazda 2 nu supervoordelig. Exclusief bij Mulder-Mazda.

Wij gaan het jaar groots afsluiten. We hebben namelijk extreem veel auto’s ingekocht. Dat betekent dat we bijzonder hoge korting kunnen geven op geselecteerde modellen. Waar moet u dan aan denken? Op de Mazda2 krijgt u maar liefst €3595,- korting! Dat is ongehoord veel voordeel en lopen wij voorop in Nederland!
 

Mijn gegevens